Sari la conținut

Adela Popescu, despre experiența cu copiii, după 2 luni în Republica Dominicană: „Am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi”

Adela Popescu se află cu familia în Republica Dominicană de aproape 2 luni, unde filmează pentru o emisiune TV.

Adela a povestit pe contul ei de Instagram, în câteva instastory-uri despre experiența din Republica Dominicană, unde se află alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și cei trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian.

Ea a spus: „Mi-am dat seama că în astea 2 luni de când sunt în Republica Dominicană nu ne-am prea auzit, dar acum, pentru că au plecat băieții de ceva timp și azi am o zi mai liberă și bebelușul doarme, am zis să stăm puțin de vorbă și să vă povestesc cum au trecut astea aproape 2 luni, ce probleme am întâmpinat cu copiii, cum a fost acomodarea, cum am scăpat de muci, cum merg filmările și așa mai departe. Acum aproximativ 2 luni, ne-am îmbarcat în avion și am plecat spre Republica Dominicană. Noi am întâmpinat ceva probleme pentru că bonei bebelușului nostru încă nu îi ieșiseră actele, ea fiind cetățean filipinez. Avea nevoie de viză pentru a veni în Republica Dominicană. Practic, am plecat noi doi cu ei trei, noi știind că eu urma să încep foarte curând filmările, așadar, Radu ar fi trebuit să se ocupe de toți trei, de dimineață până seara, până când i-ar fi ieșit bonei actele. Am zburat, a fost în ordine, zborul lung cu escala de 5 ore. Când am ajuns și am văzut, în sfârșit copiii întinși în pat, am simțit ce e fericirea, deci nu-mi venea să cred. Nu credeam că vom mai ajunge, numai că, a doua zi, dimineața, la ora locală, ne-am trezit la 5. Ne-am uitat de o plajă și ne-am urcat în mașină. Primele zile am fost liberă, așa că am putut explora împrejurimile, doar că se apropia prima zi de filmare și Radu rămânea fără niciun ajutor.”

Ea a adăugat: „Inevitabilul s-a produs, eu am început filmările, după trei zile pline de stat singur cu copiii, Radu s-a pus pe căutat o bonă locală. Am găsit destul de repede o fată, o localnică, de 23 de ani. Abia atunci am înțeles ce înseamnă un om nepotrivit care să stea cu copiii tăi. Credeam că orice om se adaptează, dacă îi dai timp, dacă ai răbdare cu el, dar nu este așa. Pur și simplu, bebelușul nostru care era foarte prietenos, foarte zâmbăreț, stătea în brațe la toată lumea, după câteva zile de stat cu această fată, ea supravegheată, s-a schimbat total, era foarte anxios, plângea foarte mult. Am stat câteva ore să-i observ comportamentul și ea pur și simplu se așeza pe o canapea, iar bebelușul sătea pe covor. Adrian este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el, să-i îndeplinești toate dorințele și toate curiozitățile pentru că el acum descoperă lumea. După zilele acestea am zis că nu se mai poate. Apoi a venit vestea cea bună că fata noastră din România urma să ajungă la noi în vreo 3 zile.”

Adela Popescu și familia ei încă se află în Republica Dominicană, unde filmările continuă.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!