Sari la conținut

Angelina Jolie, sfaturi pentru fiicele ei: „Oricine se poate îmbrăca cu o rochie şi poate purta machiaj. Mintea voastră este cea care vă defineşte”.

Apărând pe coperta unei ediţii speciale a revistei Elle, dedicate Zilei Internaţionale a Femeilor Angelina Jolie a dezvăluit că şi-a sfătuit fiicele să lupte pentru ca ceilalţi oameni să aibă aceleaşi libertăţi de care se bucură ele.

Le spun fiicelor mele: «Ceea ce vă deosebeşte de restul lumii este ceea ce vreţi să faceţi pentru alţii. Oricine se poate îmbrăca cu o rochie şi poate purta machiaj. Mintea voastră este cea care vă defineşte. Descoperiţi cine sunteţi, ce credeţi voi cu adevărat şi ce contează pentru voi. Şi luptaţi pentru ca ceilalţi oameni să aibă aceleaşi libertăţi ca voi. O viaţă în ajutorul altora merită trăită»”, a spus Jolie.

În pictorialul pentru această ediţie a revistei Elle, dedicat Zilei Internaţionale a Femeilor – 8 martie - Angelina Jolie apare alături de fiicele ei biologice, Shiloh, în vârstă de 11 ani, şi Vivienne, în vârstă de 9 ani.(Jolie mai este mamă a patru copii - Knox, 9 ani ; Zahara, 13 ani ; Pax, 14 ani ; and Maddox, 16 ani).
Pentru acest număr al revistei, Angelina Jolie a discutat cu fostul secretar de stat John Kerry despre activism, climat şi politică.

Jolie a recunoscut că a fost „cumva împotriva politicii”, dar a descoperit ulterior, că eforturile sale ca filantrop au cele mai bune efecte dacă sunt făcute în colaborare cu politicienii.

„Am fost visătoare, crezând că este de ajuns să îmi pun pantofii de filantrop, pentru a putea schimba lumea. La un moment dat, mi-am dat seama că mai întâi trebuie să găseşti rădăcina problemei. Iar acest lucru, adesea, te aduce înapoi la lege şi politică”, a spus actriţa.

Angelina Jolie, una dintre cele mai cunoscute actriţe din lume, s-a implicat de-a lungul anilor în mai multe proiecte umanitare şi sociale, precum cauza refugiaţilor, conservarea naturii, dreptul la educaţie şi drepturile femeilor.

Sursa

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!