Sari la conținut

Clipe grele pentru Lili Sandu. Fiul ei a fost operat: “…inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial…”

Vezi gGalerie foto

Actrița și omul de televiziune Lili Sandu a trecut prin clipe teribile, după ce a aflat că băiețelul ei de nici 3 anișori este bolnav și trebuie operat.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu cel mic, povestind cu durere că el a trecut printr-o intervenție chirugicală de extirpare a polipilor (operație aparent banală, am spune, dacă nu am fi mame și nu ne-am imagina copilul nostru trecând printr-o asemenea experiență!). Din fericire, operația a decurs cu bine, dar cu siguranță mămica nu va uita prea curând emoțiile prin care a trecut!

„Offf imaginea asta mă rupe în bucăți... Stau lânga el cu ochii în lacrimi și îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi ne-a vegheat... După multe luni de chin și nesomn, astăzi le-am spus Bye polipilor.”, a scris ea pe Instagram.



“Pare o operație ușoară, doar că atunci când este vorba de copilul tău și ți-l imaginezi inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial preț de 1 oră, ehh se schimbă treaba... Astăzi m-am rugat pentru fiul meu și pentru toți ceilalți fii și fiice care sunt în spitale și pentru părinții lor... Acum am înțeles cum e și e al naibii de greu”, a continuat ea.

Să te faci repede bine, curajosule!
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!