Sari la conținut

Gabriela Prisacariu Oțil a fost jignită pentru felul în care arăta când era gravidă: "Oricum ai fost ca o mătură cu un balon atașat"

Vezi gGalerie foto

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil au devenit părinți de băiețel în data de 11 septembrie 2021.

Deși au trecut doar 5 săptămâni de când Gabriela a născut, proaspăta mămică este într-o formă excelentă.

Ea a vorbit în numeroase instatory-uri despre cum a reușit să scape de kilogramele în plus. “Nu țin dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată și alăptez. Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea-mi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut pe salate. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să-mi revin ușor, ușor”, le transmitea Gabriela fanilor ei, la 2 săptămâni de la naștere.

Acum, la 5 săptămâni de când a devenit mămică, Gabriela a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii care arată prin ce transformări a trecut corpul ei, în sarcină.



S-a muncit ceva anul ăsta... (blugii din prima poză încă nu mă încap)
, a scris Gabriela pe Instagram.

Cu toate acestea, părerile internauților nu au încetat să apară, Gabriela fiind criticată din nou că se mândrește cu forma ei fizică de invidiat.



 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!