Sari la conținut

Gabriela Prisacariu Oțil, din nou criticată de mămici. „Ele știu mai multă medicină decât medicii cu care noi ne consultăm”

Gabriela Prisacariu Oțil a fost din nou criticată de mămici cu privire la alimentația pe care i-o oferă micuțului Tiago.

Gabriela s-a arătat complet deranjată de mamele care își dau cu părerea în ceea ce privește alimentele cu care își hrănește bebelușul.

În urma unor instastory-uri postate pe contul ei de Instagram cu micuțul Tiago, în timp ce mânca, Gabriela a primit numeroase critici din partea mămicilor.

Soția lui Dani Oțil a ripostat și le-a transmis un mesaj tuturor mămicilor care o critică, spunându-le:

“Toate mămicile de aici care mă urmăresc și, teoretic, și cele care nu mă urmăresc știu mai mulltă medicină decât toți medicii cu care noi ne consultăm, pentru că, da, nu facem nimic de capul nostru. Am ales să-i dau bebelușului ou întreg, nuci, caju, alune, pentru că așa se scade riscul ca el să facă mai târziu o alergie. Dacă vă convine, bine, dacă nu, la fel de bine, voi faceți ce este mai bine pentru bebelușul vostru și cum considerați voi. Vă dați seama că nu i-am dat bebelușului caju întreg, l-am blenduit, doamne ferește. Da, mă gândesc foarte serios să nu mai postez nimic ce ține de el și pe urmă o să primesc mesaje: De ce nu-l mai postați? Vreți să faceți bani cu el sau mai știu eu ce mesaje primeam la început când nu îi arătam fața și nu postam nimic cu el.”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!