Sari la conținut

Gina Pistol și experiența care i-a lăsat un gust amar: „Trebuie să ne trezim puțin, că nu ne îndreptăm spre o lume mai bună”

Gina Pisol și-a arătat nemulțumirea cu privire la lipsa de empatie a oamenilor, după ce a avut o experiență mai puțin plăcută, întâmplare pe care a povestit-o pe contul ei de Instagram.

Mămica a fost complet dezamagită în urma unei experiențe în care oamenii din jurul ei au dat dovadă de ignoranță și de lipsa empatiei.

Ea a povestit în câteva instatory-uri despre acest lucru, spunând: „Am avut un zbor de noapte și m-a cam dat peste cap. Sunt foarte mâhnită, mi-am început săptămâna supărată. Și am motive serioase să fiu supărată. Dacă ar fi trăit bunică-mea, ar fi zis că trăim sfârșitul lumii. Și fix asta simt și eu. Ne ducem la vale, s-a înrăit lumea, fiecare e cu treaba lui... lipsa empatiei. Nu-mi place ce se întâmplă cu lumea. Ne dezumanizăm și e păcat, e trist. Ce m-a deranjat pe mine, vă dați seama, azi dimineață la ora 2 eram cu rucsacul în spate, cu un copil adormit în brațe, cu căruciorul pe care mă chinuiam să îl urc în microbuzul acela care te duce la avion, și nu m-a ajutat nimeni. Stăteau și se uitau la mine cum mă chinui singură. Nimeni, nimic. Și nu că sunt eu Gina Pisol, sunt un simplu om cu un copil în brațe, și care s-ar fi bucurat dacă ar fi primit o mână de ajutor.
În avion au fost două doamne care s-au oferit să mă ajute, dar în autobuz erau bărbați care ar fi putut să mă ajute, dar se uitau la mine nepăsători și reci."

E a continuat: "Pe vremea mea, dacă urcam într-un mijloc de transport în comun și vedeam un om care are nevoie de ajutor, o femeie însărcinată, o femeie care cară ceva, îmi crăpa obrazul de rușine să nu o îi ofer locul meu sau să nu îi ofer o mână de ajutor. Nici nu exista varianta să nu ajut, și acum o fac cu mare drag.

Trebuie să ne trezim puțin, că nu ne îndreptăm spre o lume mai bună. Învățați să ajutați! Nu vă cad mâinile când faceți asta, nici nu pierdeți minute prețioase din viața voastră și dacă le pierdeți, le pierdeți făcând ceva bun.

Trist... sunt foarte supărată. Și cam atât despre mine...”

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!