Sari la conținut

Laura Cosoi: „Copiii trebuie doar să aibă încredere în ei, dar și în noi, că îi iubim, îi lăsăm liberi, dar suntem acolo pentru ei orice ar fi”

Laura Cosoi, mămica a trei fetițe, Rita, Vera și micuța Lara, a ales să-și petreaca vacanța, împreună cu familia ei, pe litoralul bulgăresc.

Actrița a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii din Bulgaria, unde a si vorbit despre experiența vacanței alături de fetițele ei.

Pe lângă fotografii, Laura a postat și un scurt video în care micuța Rita înoată alături de tatăl ei.

Ea a spus că Rita are o relație specială cu apa și nu doar că e curajoasă, dar îi și place. De asemenea, Laura a precizat că, văzând-o pe Rita atât de curajoasă, și-a dat seama că prichindeii trebuie doar să aibă încredere în ei, iar noi, ca și părinți, trebuie să-i lăsăm liberi.

„Rita are o relație specială cu apa. Nu doar că îi place, dar este și foarte curajoasă. De mai bine de un an înoată singură, fără aripioare, sub supravegherea noastră, desigur. A fost la cursuri de înot, dar cel mai mare progres l-a avut când se juca liniștită în apă, împreună cu Cosmin care s-a ocupat de ea, fiind fost sportiv de performanță, practicând polo. Ce vreau să spun este că sunt tare mândră de Rita și mi-am dat seama, în timp, că acești copilași trebuie doar să aibă încredere în ei, dar și în noi, că îi iubim, îi lăsăm liberi, dar suntem acolo pentru ei orice ar fi”, a scris Laura Cosoi.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!