Sari la conținut

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au cumpărat un "roboţel" care să le adoarmă copilul: «Este o minune»

Părinţii de bebeluş ar da orice pentru a dormi liniştiţi pentru câteva ore, iar majoritatea ar spune că să fii trezit din oră în oră şi să ai ochii  încercănaţi reprezintă sinonime pentru viaţa de proaspăt părinte.

Cu toate acestea, o companie de peste Ocean a venit cu o soluţie care îi asigură pe adulţi că au inventat un cărucior-minune: îi poate legăna pe bebeluşi, permiţându-le să se odihnească aşa cum trebuie.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis este unul dintre cuplurile care au apelat la aeastă inovaţie, despre care afirmă că le-a oferit ore bune de somn şi liniştea dorită. Cei doi au recunoscut că primul lor copil, Wyatt, le-a creat foarte multe probleme pentru că refuza să doarmă, însă cel de-al doilea a fost mult mai ascultător şi mai cuminte. Vedetele datorează cuminţenia celui mic şi uşurinţa cu care îl conving să adoarmă unui cărucior creat special, care are implementată o funcţie specială, de legănare a bebeluşului.

Sursa foto: Instagram

"Pătuţul este pur şi simplu o minune, are un senzor, cu cât copilul plânge mai tare, cu atât el face mişcări mai ample de legănare, imitând gestul făcut de un părine, iar copilul se calmează şi adoarme înapoi în câteva minute. Dacă bebeluşul nu se linişteşte în câteva minute, dispozitivul declanşează o alarmă care îi avertizează pe părinţi că cel mic are nevoie de mai multă atenţie", a povestit Ashton Kutcher.

În ciuda faptului că actorul a lăudat invenţia şi a spus că este un real ajutor, gadgetul este destul de controversat. "Dacă eşti prea leneş ca să te trezeşti noaptea pentru a-ţi legăna copilul, de ce îl mai faci?", "Mai bine te-ai strădui să înţelegi mai bine nevoile copilului tău decât să arunci banii pe fereastră", au fcomentat internauţii pe platformele online.

Sursa: Independent.co.uk.

Sura foto: Getty Image

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!