Sari la conținut

Salma Hayek, despre legătura strânsă pe care o are cu fiica sa. „Mi-am dorit-o atât de mult, încât nimic altceva nu a contat pentru mine”

A fi mamă nu este o sarcină ușoară, iar a fi o mamă faimoasă nu ușurează deloc acest lucru. Cu toate acestea, Salma Hayek a reușit să le facă pe amândouă într-un mod excepțional. O parte importantă a filozofiei ei ca mamă este să respecte intimitatea fiicei sale. Salma Hayek și fiica ei au vorbit despre relația lor într-un interviu.

Salma Hayek se numără printre singurele 5 actrițe din America Latină care au fost nominalizate până acum la categoria „Cea mai bună actriță” la Oscar. Aceste mențiuni sunt unele dintre cele mai importante recunoașteri din cinematografia internațională. În acest fel, Salma a devenit una dintre cele mai cunoscute interprete mexicane de la Hollywood.

Pe lângă cariera sa în actorie, Salma este mama Valentinei, născută pe 21 septembrie 2007. Fiica actriței a confirmat că are o relație bună cu mama ei, bazată pe încredere.

Într-un interviu recent, Salma Hayek și fiica au pozat împreună pentru coperta unei reviste cunoscute. Ele au vorbit și despre câteva dintre cele mai importante puncte ale relației lor. Dintre exemple, putem aminti că ambele împărtășesc o pasiune pentru modă și machiaj. „Acasă ne certăm pe haine pentru că ea îmi ia totul din dulap. Se întâmplă des să nu găsesc nimic”, spune Salma.

Valentina este o persoană foarte talentată, iar la vârsta de doi ani deja vorbea 3 limbi străine. Franceza, datorită tatălui ei, spaniola, datorită mamei sale și engleza, pentru că locuiește în Statele Unite.

Salma Hayek și fiica ei au menționat că unul dintre cele mai importante lucruri pentru ele este comunicarea. Când Salma nu este acasă, ea o contactează mereu pe Valentina pentru a vedea cum se simte și cum îi este ziua. De asemenea, actrița a spus că și-a dorit-o mult pe Valentina și își iubește rolul de mamă: "Mi-am dorit-o atât de mult, încât nimic altceva nu a contat pentru mine."

Sursa


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!