Sari la conținut

Bolile copilăriei. Cum le recunoaștem, în funcție de erupțiile de pe piele | FOTO

Eu una cred că n-am ratat nimic, am făcut toate bolile copilăriei. Și, culmea, pe toate, dar pe toate, în vacanțe. Tare supărată eram din cauza asta. Acum, că sunt mamă, văd altfel lucrurile, iar fiecare bubiță și fiecare erupție pe pielea copilului îmi dau palpitații. Imediat caut să văd ce ar putea fi. Tocmai de-asta am zis să strâng la un loc o parte dintre cele mai cunoscute și frecvente boli ale copilăriei și felul în care acestea arată și se manifestă.

Foarte important este să vă spun că nu-s medic, nu am făcut Medicina, deci este un articol pur informativ. Un diagnostic corect poate fi pus doar de un medic. Câteodată chiar de mai mulți.

Am văzut totuși că fiecare erupție are anumite caracteristici și un anume aspect, așa că le-am enumerat mai jos. Desigur, acestea sunt informații generale, fiecare copil este diferit, fiecare organism recaționează diferit. Dar pentru că am tot auzit în ultima vreme despre atâtea epidemii, eu una am vrut să știu cam cum arată fiecare și ce presupune.

În primul rând, când apare o erupție, e important să ne gândim la două lucruri (pentru a nu transforma într-o tragedie o iritație provocată de căldură, de exemplu).  Lucruri pe care ar fi bine să le comunicăm și medicului de altfel. Și anume:

(...)

Citește mai mult pe fricidemamici.ro

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!