Sari la conținut

Despre frică ….. în sarcină

 Cele mai multe dintre femeile care își doresc cu ardoare un copil trec printr-o serie de frici în momentul în care află că sunt însărcinate.
 Frica este un sentiment bun atunci când ne ajută să avem grijă de noi. Este un sentiment negativ atunci când nu ne lasă să ne bucurăm de starea în care ne aflăm.
 Unele frici sunt întemeiate, altele nu, dar pentru fiecare femeie frica ei este cea mai profundă și singură care contează.
 
 1. Frica de a pierde sarcina
 Mai ales în primele 3 luni de sarcină simțim asta ca femei. Avortul spontan intervine cel mai des la început când sarcina nu este bine plasată sau există alți factori.
 Unul din lucrurile pe care mamele îl fac este să țină pentru ele miracolul că sunt însărcinate, deși le vine să țipe peste mări și țări.
 Am trăit frica asta mult mai profund la Alexandru și acum la Achim și prin prisma faptului că am ajuns la spital cu hemoragie.
 
 2. Frica de a naște un copil cu probleme
 Prima morfologie este cea mai emoționantă din atâtea motive: îți vezi puiul prima oară, afli destul de des sexul copilului dar și dacă există orice fel de problemă.
 Pe cât de fericită am mers la fiecare pe atât de grea îmi era inima să știu că e totul bine.
 La prima morfologie la Maria am fost atât de emoționată și speriată încât medicul când mi-a spus că fetița are 5 degete la mână, m-am panicat și l-am întrebat dacă e bine….

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Sursa foto: Pexels

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!