Sari la conținut

16 părinți care nu vor câștiga premiul de „Cel mai bun părinte al anului”

Părințeala este probabil cea mai grea și solicitantă muncă din lume. Dar, desigur, există loc și pentru distracție. Și aici nu este vorba numai despre copii. Uneori, părinții se distrează și eu la fel de mult ca și copiii lor și își fac zilele memorabile.

O mămică spune: Să ai un copil este o scuză pentru a sări pe trambulină, să mergi la zoo și să te joci cu cele mai tari jucării pe care nu le-ai avut niciodată cât erai mic, și nimeni să nu se creadă că ai putea fi un ciudat. Pentru că ai un copil!

► Citește și: A fi părinte: Vis vs. Realitate

Fetița mea de 2 ani o iubește pe pisica morocănoasă. Soția mea i-a făcut un tort de ziua ei cu chipul pisicii.

Fii un exemplu pentru copilul tău!

O altă mămică scrie: Părinții mei au fost foarte inventivi – eu eram sora mai mare, așa că mi-au cumpărat haine de băieți în copilărie, astfel încât fratele meu să le poată purta după ce mi-au rămas mie mici.

► Citește și: Cum e să fii mamă?! Iată realitatea, diferită de rețelele de socializare

Evoluția copilului expusă pe peretele de acasă

Diferența dintre mămici și tătici

Fetița mea a realizat că noi, de fapt, nu o ducem la Paris în fiecare weekend

Când copilul meu adolescent devine gelos pe surioara lui mai mică

Fetița mea a folosit markere pentru a-și machia păpușile. Am încercat să le curăț. Se pare că Cenușăreasa a avut o noapte grea.

Copilul meu avea un tantrum și și-a ascuns fața sub o pernă. Rezultatul este de neprețuit.

O altă mămică povestește: Când aveam 4 ani, mama mi-a spus să nu mai dau apă pe mine când mă spăl pe mâini. Am decis să plec de acasă pentru totdeauna. Tata m-a oprit la timp și mi-a sugerat să mănânc înainte să plec de acasă. Și uite așa mi-a salvat viața.

► Citește și: 8 mușchi pe care să ți-i antrenezi ca părinte

Trebuie să aflu ce i se întâmplă fiului meu la școală.

L-am îmbrăcat pe fiul meu într-un costum de Halloween fără să-mi dau seama și asta aproape că mi-a provocat un atac de cord la 2 noaptea.

Întâmplare de la un tătic: Soția mea și cu mine l-am avut în grijă pe nepoțelul nostru de 5 ani. Este foarte educat, dar când se împiedică și cade, la un moment dat se ridică, aleargă și țipă: Trăiesc! Nu am înțeles reacția lui până ce nu le-am văzut reacția părinților lui atunci când nepoțelul nostru cade. În momentul în care cade, se pregătește să plângă și mama lui îl întreabă: Trăiești? Apoi el aleargă bucuros și spune: Trăiesc!

Această poză a fost făcută chiar în momentul în care sora mea a fost atacată cu un bulgăre de zăpadă de tata. Crăciun fericit!

Cum și-a trimis la școală prietena mea copilul astăzi și cum a luat-o de la școală

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!