Sari la conținut

Dragostea de părinte poate orice: a devenit medic, fiind crescut de tată cu sindrom Down

Vezi gGalerie foto

O concepție greșită, destul de des întâlnită despre persoanele cu sindrom Down, este aceea că nu pot avea copii. Jad Issa, un bărbat cu sindrom Down nu numai că a primit de la soția sa un copil, dar l-a și crescut pentru a deveni medic.

Când s-a născut Sader, fiul lui Jad, acesta a fost binevenit în familie și răsfățat, la fel ca orice alt nou-născut. Sader spune că s-a simțit foarte iubit în copilărie și că tatăl său petrecea mult timp cu el.

Jad, tăticul cu sindrom Down, a muncit din greu pentru ca fiul său să-și poată îndeplini visele.

Având vise mari pentru fiul său, Jad, care lucra la o moară de grâu, a început să economisească bani pentru facultatea fiului său. A făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-și întreține familia și, potrivit lui Sader, munca grea și angajamentul tatălui său de a-i oferi cel mai bun viitor l-au inspirat să studieze intens și să devină medic.

„Cred că aș fi fost mult mai puțin entuziasmat de viață și mult mai puțin pasionat de ceea ce fac dacă nu aș fi avut un tată atât de special”, a spus Sader.

Jad este extrem de mândru de fiul său doctor

Sader este acum dentist și are una dintre cele mai bine plătite cariere din Siria, iar fericirea lui Jad nu se măsoară în cuvinte. Când fiul său încă era student, Jad le spunea cu o sclipire în ochi tuturor oamenilor: „fiul meu este doctor”.

Sursa

Sursa foto

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!