Sari la conținut

Laura Cosoi, despre situația actuală provocată de COVID-19 și moartea tatălui ei: „În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați.”

La nivel mondial, dar mai ales la nivel național, trecem printr-o perioadă dificilă care ne provoacă stări de anxietate, teamă și griji.

Cu astfel de stări se confruntă și Laura Cosoi, care a scris pe contul ei de Instagram un mesaj emoționant despre anxietatea prin care trece și despre cât de dor îi este de tatăl ei, care a murit de COVID-19 pe 26 noiembrie 2020.

„În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt, mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar. Îmi cântăresc foarte bine programul în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii. Și totuși ce perioade tulbure... Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește, mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea, îmi țin respirația, dacă își dă jos masca să își șteargă nasul, mă dau în spate doi metri. Și totuși frica nu este bună. Ar fi bine să mă împac cu împrejurul meu, să meditez, să alerg, să ascult muzică, să mă bucur de copii și de natură mai mult ca niciodată. Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine ca anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an... Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să mă uit la filme întrebându-mă de ce nu poartă măști?! Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic. Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în această perioadă și le sunt alături. Mie îmi este dor de tata. Foarte dor”, a scris Laura Cosoi.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!