Sari la conținut

Regulile impuse de părinţii celebri. Cum îşi cresc vedetele copiii

Dacă este să ne gândim la copiii vedetelor  - mai ales ale acelora de peste Ocean – ne închipuim că trăiesc într-o lume de poveste, o lume a libertăţilor şi a dorinţelor împlinite cât ai pocni din deget. Dar se pare că lucrurile nu stau întocmai aşa; sau, cel puţin, nu întotdeauna! Există părinţi care fac din creşterea şi din educarea copiilor o prioritate, având grijă nu doar să le ofere iubirea atât de benefică pentru o creştere corectă, ci şi să le impună anumite reguli care, spun ei, vor face din copiii lor oameni cu adevărat frumoşi.

Iată care sunt părinţii celebri care le-au impus copiilor reguli clare, de la care nu au voie să se abată nici măcar cu gândul:

Mila Kunis şi Ashton Kutcher - Mila şi Ashton au grijă ca, de Crăciun, cei doi copii ai lor (o fetiţă în vârstă de trei ani şi un băiat de numai câteva luni) să nu primească nimic cadou. Motivul? Vor să îi înveţe să se bucure de sărbătoarea în sine, nu de lucrurile materiale. Mai mult decât atât, cei doi actori i-au rugat şi pe apropiaţi să respecte rugămintea lor, pentru că vor să facă din acest obicei o tradiţie.


© eastnews 

 

Barack şi Michelle Obama - În familia fostului preşedinte al SUA, accesul la televizor  şi computer reprezintă un adevărat privilegiu pentru cele două fiice ale lor. Ele nu au voie să le folosească decât timp de câteva ore în week-end şi în timpul săptămânii doar pentru a-şi face temele. Michelle recunoaşte că nu de puţine ori a verificat computerele celor două, pentru a se asigura că respectă întocmai regulile şi nu pierd timpul comunicând online cu prietenele.

Victoria şi David Bechakam – Cuplul devenit deja inconic pentru foarte multe celebrităţi, Victoria şi Beckham spun despre cei patru copii ai lor că nu au voie să intre în conflict cu nimeni, că spun mereu „te rog” şi „mulţumesc” şi se asigură întotdeauna că sunt foarte bine manieraţi.

Madonna - Nonconformista cântăreaţă care a apărut zeci de ani de-a rândul pe primele pagini ale ziarelor, Madonna pare a fi o mamă destul de prudentă cu cei şase copii ai ei. Se pare că are o listă întreagă de reguli de aur pe care aceştia trebuie să le respecte cu sfinţenie. Spre exemplu, aceasta i-a interzis celei mai mari fete să iasă la întâlniri cu băieţii, până la împlinirea vârstei de 18 ani. Mai mult decât atât, televizorul, mâncarea de tip fast food şi revistele sunt complet interzise în casa lor, iar hainele care sunt lăsate aruncate pe podea ajung direct în coşul de… gunoi. Interesant, nu?


Instragram

Jessica Alba – Actriţa recunoaşte că, atunci când fetiţele ei erau mici, obişnuia să le pună la colţ, pentru a le pedepsi. „Nu era mare lucru”, spune ea, „dar a-ţi ţine copilul cu nasul la perete chiar şi pentru două minute poate părea o eternitate pentru el”. 

Jennifer Lopez – În familia vedetei este o regulă strictă: „accesul la distracţie trebuie câştigat!”. Aşa că, pentru a le permite gemenilor să se uite la televizor sau să se joace pe calculator, trebuia ca aceştia să înveţe bine în timpul săptămânii, la şcoală.


© reuters  

Julia Roberts – Şi Julia Roberts este strictă cu cei trei copii ai ei, atunci când vine vorba despre alimentaţie: Junk food-ul şi zahărul sunt interzise! Îngheţata şi torturile nu sunt permise decât la ocazii speciale.

 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!