Sari la conținut

Copiii de până la 3 ani vor putea fi scoși de la plata întreținerii

Veste bună pentru proaspeții părinți! Proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari care prevede exceptarea copiilor minori cu vârsta de până la 3 ani de la plata cheltuielilor de întreținere ale locuinței prin intermediul asociației de proprietare a fost adoptat marți, de Camera Deputaților, cu 269 de voturi „pentru”.

Copiii minori cu vârsta de maximum 3 ani vor putea fi scutiți de la plata cheltuielilor cu întreținerea în cazul calculului facturilor de utilități ale unei asociații de proprietari, după ce Parlamentul a adoptat un proiect de lege în acest sens, potrivit profit.ro.

Inițiativa legislativă, adoptată marți de Camera Deputaților, în calitate de for decizional al Parlamentului, dă dreptul asociațiilor să hotărască scutirea de la plata cheltuielilor de întreținere pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani.

Proiectul de lege prevede că asociațiile de proprietari "pot hotărî" exceptarea de la plata cheltuielilor pe consumuri individuale pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani. Pentru a fi aplicată, legea mai trebuie promulgată de președintele Iohannis.

Citește mai multe detalii aici.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!