Sari la conținut

Cum poți trece peste un tantrum în public? Drew Barrymore are soluția!

Niciun părinte nu este imun la… tantrumuri, celebrele crize de personalitate care apar din senin la prichindeii cu vârste între 2 și 5 ani. Atunci când nimeni și nimic nu le intră în voi, indiferent de locul în care se află. Este și cazul lui Drew Barrymore a cărei fiică i-a oferit mamei sale un astfel de episod în timpul unei vizite la Disney World, în mijlocul zilei și în văzul tuturor! Cum a trecut celebra actriță peste acest episod? Cu mult umor, evident!

Cine a zis că mămicile de la Hollywood au parte de copii perfecți, ca-n filme?! Și că totul este lapte și miere?! Mai ales în cazul tantrumurilor, celebrele accese de furie care scot din minți până și pe cei mai calmi părinți… Cum poți trece peste un astfel de episod? Cu mult umor! Cel puțin asta a făcut

Drew Barrymore când fiica ei de 4 ani a decis să se tăvălească, la propriu, de furie, în mijlocul celebrului parc Disney World.
Invitată în emisiunea “Late Night”, actrița din celebra serie “Îngerii lui Charlie”, a povestit despre experiența unei vacanțe la Disney World, alături de cei doi copii ai săi, Olive (4 ani) și Frankie (2 ani). O experiență de neuitat cu lacrimi de bucurie, dar și de furie. “Dacă-ți duci copiii la Disneyland sau la Disney World, la un moment dat, totul se va termina în haos!”, a declarat Drew.

“Haosul” a început în momentul în care actrița nu i-a permis fetiței sale, Olive, să urmărească o rață-mascotă prin parc. În secunda doi, puștoaica în vârstă de 4 ani a decis să-și exprime nemulțumirea de față cu toată lumea, urlând și țipând în timp ce se trântea pe alee. Iar acesta nu a fost singurul episod!

Recunoști imaginea, nu?! Sigur ai trecut și tu prin astfel de momente în care simți cum disperarea te cuprinde și nu știi cum să te faci mic,mic, de tot, ca să nu te vadă nimeni. Mai ales atunci când, poate, ai spus “Copilul meu nu va face niciodată așa ceva!”.
Nu doar că și-a păstrat calmul, însă Drew a reușit să transforme tantrumul fiicei sale într-o amintire amuzantă. Pentru că a imortalizat figurile fetiței cu ajutorul aparatului fot în timp ce improviza diverse reacții. Doar este o actriță desăvârșită, nu?!

►Citește și Crize, tantrumuri – copiii și toți oamenii planetei

Însă nu îți trebuie cursuri de actorie ca să treci peste accesele de furie ale copilului tău. Este suficient să-ți păstrezi simțul umorului intact, pe lângă faptul că ai nevoie de multă răbdare și calm. Și câteva articole de specialitate pe care să le citești și să aplici sfaturile psihologilor sau ale consilierilor în parenting.

Iar la final, contează și simțul umorului căci astfel poți transforma un tantrum într-o amintire amuzantă. În cazul lui Drew Barrymore, în niște fotografii haioase!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!