Sari la conținut

Mamici, am vazut la TV ca au aparut jucarii...

Mamici, am vazut la TV ca au aparut jucarii termice din Mei si Lavanda pentru ameliorarea colicilor abdominali ai bebelusului. Le-a folosit cineva sau ce stiti despre ele?

Răspunsuri
Buna

Eu am avut o pernita cu model elefant ! Era confectionata dintr-un material matasos si moale umpluta cu seminte de struguri! Poate fi folosita pe langa colici si in cazul durerilor de burtica, picioare si maini reci. O incalzeam si I-o puneam pe burtica ! Recomand se poate folosi atat terapeutic cat si ca jucarie!
Cu mei am si eu. O incalzesc si o asez pe zona dureroasa din corp: abdomen, gat, spate. Trebuie sa fii atenta sa nu fie foarte fierbinte astfel incat in contact cu pielea sa produca arsuri, mai ales pe pielea sensibila a bebelusilor.
Buna, nu am folosit insa daca are dureri mari si colici "puternici" sunt convinsa ca nu ii trece cu nici o perna, poate doar sa ii amelioreze putin... spun din experienta unei mamici care a incercat si Espumisan si bonisan , infacol, colief, debridat, feon, aspirator, stat cu ea pe burtica...etc .. ce a avut rezultat a fost debridat insa putin timp si colief. Foarte bun a fost Infacolul nemtesc - Lefax care se gaseste la cineva pe net..le aduce din afara...va garantez ca e mega bun....si plimbatul cu masina (noi aveam program de la 23:00 pana la ora 01;00 vizitam Bucurestiul zilnic :)) )
Poti sa faci saculet cu sare grunjoasa si sa-i pui pe burtica.Eu personal recomanda purtatul bebelusului si in crizele de colici,purtatul pe pielea goala :)
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti