Sari la conținut

Mamici de fete, cum e cu gaurile pentru cercei?...

Mamici de fete, cum e cu gaurile pentru cercei? se fac in spital?

Răspunsuri
Se pot face si in spital si la centre de bijuterii. Eu am fost la un centru unde aveau pistol, dar domnului i-a fost frica sa-i faca gauri pe motiv ca era prea mica. Si m-am intors in spital. Unde totul s-a intamplat foarte repede. Numai sa ai cerceii la tine. Cel mai bine e sa faceti gaurile inainte de a iesi din spital. La inceput se pun cercei medicinali, speciali, facuti dintr-un aliaj, astfel incat sa nu faca vreo alergie. Dupa aproximativ 2 saptamani i-am pus pe cei de aur.
Eu i-am facut in Spital ca m-am gandit ca atunci cand ajung acasa nu mai am timp de nimic.I-am facut la Medlife si m-au costat destul de mult, insa macar am scapat de un stres! :)
Daniela, imi poti spune cat te-au costat? Si eu tot la Medlife voi naste. Eu am si o dilema ca nu stiu daca sa ii fac sau nu găuri pentru cercei, in sensul de să o las pe ea să decida mai incolo sau sa decid eu pentru ea acum si sa i le fac la naștere.
Da, am auzit ca se fac in maternitate. Eu ii voi face.
noi am facut in maternitate acum 7 ani. acum am inteles ca nu mai vor, dar cred ca gasesti pe cineva care sa te ajute.
Eu daca as fi avut fetita le-as fi facut in Maternitate !
Simona, e posibil ca ea oricum sa-si faca niste gauri in plus la urechi sau cine stie pe unde alt undeva :). A mea a avut foarte putin par si toata lumea se uita la urechi pana sa-mi spuna "Ce fetita frumoasa"!
Cercei medicinali se pot achizitiona de pe olx sau de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/cerceistudex/?fref=ts . Puteti gasi aici peste 200 de modele si informatii legate de centrele unde se fac gauri in urechi. Informatii despre centrele din toata tara.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti