Sari la conținut

V-ati confrutat cu episoade de indigestie la...

V-ati confrutat cu episoade de indigestie la copii? Cu ce ati tratat? Baiatul meu de 2 ani a avut pana acum 2 episoade in care a mancat cu foarte mare pofta la masa de seara si foarte repede, iar noaptea a vomitat...

Răspunsuri
O singura data, in jur de 2 ani a vomitat foarte rau. Insa nu cred ca era indigestie, ci mai degraba enterocolita. Am ajuns cu el la urgente fiindca nu am putut sa il fac sa bea bacar o lingurita de apa fara sa o vomite, de luat pastile nici nu mai vorbesc. I-au facut o injectie si si-a revenit in cateva zile.
Baiatul meu a facut cateva indigestii. De la salam :). Si i-am dat debridat, saruri de refacere a florei intestinale (linex), ceai de orice a acceptat el cu putina sunatoare si o zi doua regim alimentar. Multa sanatate!
O singura data ne-am confruntat si noi cu o indigestie, accentuata si de faptul ca era racit. Si am ajuns cu el la spital, unde I-au facut cateva injectii si l-au pus in perfuzie. Sfatul doctorului, a fost ca atunci cand ma mai confront cu varsaturi la copil, sa nu-I mai dau sa pape si sa incerc doar sa-l hidratez cu apa, ceai si saruri iar apoi daca nu mai varsa sa incerc sa-i dau ceva usor sa pape .
Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Intre timp si-a revenit, a luat debridat cateva zile, a tinut regim si am revenit la normal.
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti