Sari la conținut

Intreaba specialistul in fertilitate, doctor Andreas Vythoulkas

Dragi cititoare,
 
Puteti consulta acum pe suntmamica.ro un specialist in infertilitate.
 
In saptamana 19-23 mai doctorul Andreas Vythoulkas va raspunde pe suntgravida.ro si suntmamica.ro la intrebari medicale privind tratamentele pentru infertilitate si inseminare artificiala.
 
 
Dr. Andreas Vythoulkas este medic specialist obstetrica-ginecologie, cu competente in infertilitate, laparoscopie, ecografie, histeroscopie si colposcopie.
 
Doctorul Andreas Vythoulkas este reprezentant in Romania al Clinicii Genesis Atena (Grecia) si detine statutul de membru al Societatii Elene de Obstetrica si Ginecologie si al Federatiei de Medicina Fetala din Londra (Marea Britanie). 
 
In ceea ce priveste activitatea medicala din Romania, Dr. Vyhtoulkas acorda consultatii la clinicile private: Medsana, Academica, Intermedicas, Sanador din Bucuresti, precum si clinica Lotus din Ploiesti.
 
 
Pentru a adresa o intrebare domnului doctor Andreas Vythoulkas scrieti in bara verde de sus intrebarea voastra. Specificati cat mai multe detalii, astfel incat sa puteti primi raspunsul adecvat.
 
 
Informatii utile
 
- Veti primi raspunsuri de la d-nul doctor Andreas Vythoulkas daca adresati intrebarea in perioada 19-23 mai
 
- Raspunsurile vor fi date pe site in 24 de ore de la postarea intrebarii pe site.
 
- Nu este obligatoriu sa aveti cont si sa fiti logate, dar este util sa adaugati o adresa valida de email astfel incat sa fiti atentionate atunci cand ati primit raspunsul
 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!