Sari la conținut

Intreaba specialistul in pediatrie, doctor Crisan Veronica

Dragi mamici,

Puteti consulta acum pe suntmamica.ro un specialist in pediatrie.

In saptamana 9-13 decembrie doctorul Crisan Veronica, de la compania Medsana, va raspunde la intrebari medicale privind ingrijirea si sanatatea copiilor pe timp de iarna.
 
Doamna doctor Crisan Veronica a absolvit Facultatea de Medicină Iuliu Hațieganu din Cluj Napoca și rezidentiatul cu specializarea în pediatrie la București, Spitalul" Grigore Alexandrescu". În decursul celor 8 ani de activitate profesională a avut în grijă și urmarire periodică numeroși copii atât în unitati medicale de stat cât și în unitati medicale private. In prezent acordă consultatii de specialitate - pediatrie - în clinicile  Medsana din Bucuresti si Ploiesti.
 
 
 
 
Pentru a adresa o intrebare doamnei doctor Crisan Veronica scrieti in bara verde de sus intrebarea voastra. Daca ea este legata de o problema medicala, specificati cat mai multe detalii, astfel incat sa puteti primi raspunsul adecvat.
 
Medsana este o retea de centre medicale de diagnostic si tratament in sprijinul medicilor si pacientilor din Romania, care au nevoie de solutii de diagnostic exacte si rapide, esentiale pentru prevenirea si tratarea bolii in conditii optime. 
 
 
Informatii utile
 
- Veti primi raspunsuri de la d-na doctor Crisan Veronica daca adresati intrebarea in perioada 9-13 decembrie
 
- Raspunsurile vor fi date pe site in 24 de ore de la postarea intrebarii pe site.
 
- Nu este obligatoriu sa aveti cont si sa fiti logate, dar este util sa adaugati o adresa valida de email astfel incat sa fiti atentionate atunci cand ati primit raspunsul

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!