Sari la conținut

Fiul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. „A fost cumplit, traumatizant pentru mine (...) Plângea cu lacrimi de sânge”

Vezi gGalerie foto

Mirela Vaida a trecut, de curând, prin cele mai grele momente din viața ei. Fiul ei mijlociu, Vladimir, a suferit, recent, intervenții chirurgicale la ambii ochi. Deși a fost vorba despre o operație programată cu multe luni înainte, vedeta și soțul ei s-au simțit neputincioși în fața suferinței copilului.

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea. Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită… N-am fost!”, a scria ea pe pagina de Instagram.

„A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte. Este atât de dureros să-ți vezi copilul întins pe pat, sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă. Să vezi agresivitatea lui când se trezește (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sânge”. Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute, după care ieșea el plângând și făceam schimb… și tot așa! Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani?”, a scris continuat Mirela.  

Din fericire, Vladimir s-a recuperat foarte bine și și-a revenit după intervenția complicată la care a fost supus. „În ultima perioadă n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac… Am realizat, încă o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea! Vreau să mulțumesc din tot sufletul doamnei doctor și întregii sale echipe pentru profesionalism, empatie, devotament, atenție și grijă! Acum, Vladimir este acasă!

Acasă, în patul lui, între jucăriile lui! Starea lui este bună, este energic, vioi, mănâncă, se joacă! Copiii au o putere fantastică de regenerare! Mă pun în pielea tuturor părinților care trec prin astfel de momente, a celor care stau zile, luni întregi pe holurile spitalelor, care se roagă în genunchi pentru copiii lor, care rezemă pereții secțiilor de reanimare… Sunt alături de ei cu tot sufletul!  Câtă putere trebuie să aibă!  Am înțeles, încă o dată, că nu există forță mai mare în Univers, nu există energie și putere tămăduitoare mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul său. Dumnezeu să ne țină sănătoși copiii!”, a mai adăugat ea.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!