Sari la conținut

Gina Pistol, decizie radicală: „O să încerc să nu mai plâng”

Gina Pistol a luat o decizie radicală, în ceea ce privește cariera ei în televiziune. La aproape doi ani de când a devenit mămică, Gina a declarat că se retrage din televiziune, cel puțin pentru o perioadă.

Ea a spus că, de când a devenit mamă, a început o nouă viață și își dorește să-și dedice mai mult timp ei, familiei și, în special, fiicei ei, Josephine.
Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul ei de Instagram, unde a scris:

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu mai plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi și pentru mine, acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei poveste cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Simpaticilor, aventura mea continuă! Momentan sunt alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături de voi! Să ne revedem cu bine la tv. Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cât pot.

Vă pup, Gina”
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!