Sari la conținut

Cat de des faceti cumparaturi online?

Cat de des faceti cumparaturi online?

Răspunsuri
depinde, uneori mai des (de 2-3-4 ori pe luna), alteori mai rar sau deloc. De obicei cumpar haine, carti sau jucarii pentru pitic sau cadouri.
Cam de doua trei ori pe luna cel mai frecvent cumpar pampersi, carti si jucarii pentru copii!
Cand era copilul mai mic, preferam cumparaturile on-line, dupa ce a mai crescut m-am aventurat prin magazine. Cel mai des, insa cumpar jucarii .
fff rar. prefer sa vad lucrul respectiv live cu ochii mei. nu prea am incredere
Foarte des. Cam la trei zile, mai plasez o comanda. Pe mine ma ajuta foarte mult sa nu stau chiar pentru tot prin magazine cu un toddler. Curierii ma stiu si doamna de la posta are numarul meu de telefon :).
depinde de oferte, dar destul de des, aproape saptamanal. comand si haine si cosmetice si tot ce-mi trebuie in general si gasesc mai ok la diverse magazine online,
Mai deloc, imi place sa vad produsul in varianta 3 D pentru a ma convinge de calitatea lui. De multe ori, in online ai parte de deceptii, atat la produsele alimentare, cat si la cele non-alimentare. Merita sa cumperi online doar daca vrei ceva ce nu se gaseste in Romania.
Comerțul online oricum a luat amploare în ultimii anii, cred că mulți dintre noi comandăm jucării, cărți, parfumuri, gadgeturi, haine, etc de pe internet și faptul că îți primești o parte din banii înapoi (CashBack) e super avantajos!

La mai multe tranzacții, se strânge o sumă frumușică. Încă un motiv să ne orientăm spre comerțul online, economisești timp, bani și nervi.

Despre ce vorbesc? Intra si vezi pe --> www.SellADeal.ro
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!