Sari la conținut

Sexul dupa nastere! Ce si cum s-a schimbat? a...

Sexul dupa nastere! Ce si cum s-a schimbat? a fost mai bine, mai des, mai palpitant ca inainte de copii?

Răspunsuri
Sexul dupa 2 nasteri, este si mai bine, clar mai palpitant (nici nu stii cand se aud picioare goale lipa lipa spre dormitorul nostru) si paradoxal mai des :). Probabil amandoi suntem disperati sa nu ne pierdem printre biberoane, joburi, teme. Dar ce conteaza motivul? :)
Mai rapid :)). Si mai rar,din nefericire,dar asta e.Nu stiu daca e neaparat mai bine,am inteles ca dupa terminarea alaptarii devine mai bine,astept sa vad.
Pfff, mai des? Nu cred :)) dar mai palpitant si mai bine? Da! Poate dupa o anume perioada sa fie mai relaxant totul, insa pana intr-un an...e mai rar. Oricum , merge si zicala ..."Mai rarut, ca-i mai dragut" :))
Clar mai rar si pe repede inainte! De multe ori baiatul cel mare ma mai striga in timpul noptii din diverse motive ( viseaza urat e transpirat si trebuie sa il schimb sau pur si simplu sa stau 5 minute cu el pana readoarme la loc)!
La noi uneori mai rar, alteori mai des, dar clar mai palpitant si mai creativ decat inainte. Cel mai amuzant era ca fix cand ne planificam si noi un moment de tandrete, se trezea cel mic, zici ca avea senzori. A durat cateva luni perioada respectiva de ajunsesem sa ne si amuzam de comicul situatiei.
Sunt sigura ca si noi vom cauta momentul prielnic, dar acesta va intarzia sa apara. Cel mai bine ar fi sa facem "haz de necaz". Sa nu care cumva sa devenim niste frustrati.
am devenit mai inventivi...ca sa zic asa:))))
Mai des, in niciun caz,insa intr-adevar e mai palpitant, caci stam si cu o ureche ciulita sa nu intre cineva peste noi. Sau sa nu speriem vecinii, care ne cred oameni respectabili decand am devenit parinti ;)
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!