Sari la conținut

Buna am 39 de ani si un baietel de 7 ani. Imi...

Buna am 39 de ani si un baietel de 7 ani. Imi doresc inca un copil dar imi este teama din cauza varstei, in primul rand. Apoi daca ma voi descurca cu doi copii s.a. Vreau sa iau o decizie cat mai repede pentru ca timpul trece si nu pot. Exista printre voi persoane care au facut copii la 39 , 40 de ani. Cum a fost, cum este?

Răspunsuri
Nu iti potspune din proprie experienta pentru ca nu am avut copii la aceasta varsta, ci mai devreme. Insa am o prietena, cu trei copii, ultimul fiind in jurul varstei de 40 de ani. Iti marturisesc ca nu am vazut mama mai fericita si mai interesata de binele copilului. Totul i se parea usor, de inteles, acceptabil. Si mi-a spus ca atunci cand sunt in casa copiii se joaca toti impreuna, chiar daca afara isi vede fiecare de interese, in functie de varsta.
Deci nu am de spus decat de bine.
Eu chiar daca am o varsta mai "mica" cand am nascut erau mamici si la 40-50 de ani si abia asteptau sa stranga in brate pui de om si la fel aveau acea teama de a nu se descurca dar cand si-au vazut puiu nu a mai contat nimica....nu cred ca exista o varsta de a te opri sa ai puiutul tau....si cred ca dupa ce il vei strange in brate vei uita de toate problemele la care te gandesti acum......asta cred eu...asta este parerea mea si daca te superi imi pare rau...multa sanatate
Eu am in jurul meu multe mamici la 40 ani si peste 40 chiar, cu diferente mult mai mari intre copii. Deci, se poate:D Daca asta va doriti, nu mai asteptati. Va veti descurca de minune:)
Trimite răspunsul la întrebare
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!