Sari la conținut

Meghan Markle a pierdut o sarcină: „Știam, în timp ce îmi țineam fiul în brațe, că îl voi pierde pe al doilea”

Meghan Markle a dezvăluit că a avut un avort spontan în luna iulie și a descris durerea insuportabilă pe care pierderea copilului i-a provocat-o ei și prințului Harry.

Ducesa de Sussex a spus că și-a pierdut al doilea copil după ce a simțit o crampă ascuțită, în timp ce-i schimba scutecul fiului său, Archie.

"M-am așezat pe podea cu fiul meu în brațe, fredonând un cântec de leagăn, pentru a ne menține pe amândoi calmi. Știam că voi pierde al doilea copil, în timp ce îl țineam pe Archie în brațe", spune ea.

Câteva ore mai târziu, Meghan Markle a ajuns la spital.

"M-am întins pe patul de spital, ținându-l pe soțul meu de mână. I-am simțit palma și i-am sărutat încheieturile, pline de lacrimi. Mă uitam pe pereții albi și reci și mă gândeam cum ne vom vindeca. A pierde o sarcină este o durere aproape insuportabilă, experimentată de multe femei, dar despre care se vorbește atât de puțin."

O sursă apropiată a familiei regale a declarat că "Meghan se află în prezent într-o stare bună și cuplul a avut nevoie de ceva timp să proceseze ceea ce li s-a întâmplat în luna iulie pentru a putea discuta despre acest subiect."

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!