Sari la conținut

Trendurile care ne îmbolnăvesc – reportaj special Digi24 „Tinereţe fără bătrâneţe”

Vorbesc la Digi24 despre un subiect adesea ignorat de către cei care urmăresc cu stricteţe noutăţile în modă. Trendurile care ne îmbolnăvesc sunt o realitate pe care trebuie să o conştientizăm înainte ca sănătatea să ne fie afectată.

Mai jos puteţi urmări reportajul special realizat pentru emisiunea „Tinereţe fără bătrâneţe” de la Digi24
Trendurile care ne îmbolnăvesc – „Tinereţe fără bătrâneţe” Digi24

Vezi clipul aici

Materialele sintetice cum ar fi poliesterul, încălţămintea cu toc foarte înalt, poşetele oversized pline cu obiecte grele, jeansul skinny şi hainele prea strâmte în general – toate acestea ne afectează sănătatea.

Câteva informaţii despre poliester, supranumit bumbacul de plastic

Poliesterii reprezintă o categorie de polimeri care conțin în catena lor principală o grupă funcțională ester. Ca și material, termenul face referire de cele mai multe ori la politereftalatul de polietilenă (PET). Unii poliesteri sunt întâlniți în natură, precum este cutina, sau pot fi sintetici, precum polibutiratul. Unii poliesteri sintetici și cei naturali sunt biodegradabili, dar majoritatea poliesterilor celor sintetici nu sunt biodegradabili. Depinzând de structura chimică, poliesterii pot fi materiale termoplastice sau termostabile.

Jeansul skinny a devenit deosebit de popular în anii 2000,  2005, atunci când a fost reintrodus în modă massmarket cu actuala denumire. Deşi iniţial era destinat exclusiv femeilor, astăzi jensul skinny a câştigat teren considerabil şi în moda masculină.

(...)

Citeşte mai mult pe marianaromanica.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!