Sari la conținut

Cum să linişteşti un bebeluş care plânge, în doar câteva secunde. Metoda genială prezentată de un medic pediatru - VIDEO

Toți părinții știu cât de extenuant este să încerci să calmezi un bebeluș plângăcios: cântat în șoaptă, sunete albe, înregistrarea şi redarea plânsului, legănat şi nu numai.

Citeşte şi 6 moduri geniale prin care să îţi linişteşti bebeluşul, când plânge

Dar un pediatru din Statele Unite ale Americii a dezvăluit ”metoda magică” prin care poate fi liniștit un bebeluș.

Dr. Robert Hmilton a uimit părinţii din întreaga lume prezentând într-o înregistrare video tehnica extrem de simplă pe care o foloseşte pentru a-şi opri din plâns micuţii pacienţi.

Pediatrul a observat că cei mici se calmau atunci când îi ţinea într-un mod anume şi folosea anumite mişcări în timp ce încerca să-i liniştească, pentru a reuşi să ducă la bun sfârşit consultaţia.

Secretul stă în poziţia în care este ţinut copilul: cu mânuţele flexate la piept, întâi dreapta şi apoi stânga, şi cu corpul înclinat într-un unghi de 45 de grade, dar şi în mişcările line care trebuie executate.

"Aici avem un bebeluș care plânge. Tocmai ce a făcut un vaccin. El e Ashton și iată ce facem. Îl luăm pe Ashton, îi pun mâna dreaptă așa și apoi mâna stângă. Apoi cu grijă îi țin ambele mâini așa și șezutul. Apoi, încet, îl legăn așa", a povestit  dr. Robert C Hamilton în înregistrarea devenită celebră.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!