Sari la conținut

EDUCATIE CU ENTUZIASM PENTRU COPII FERICITI

Cea de-a patra editie a Conferintei de Educatie Timpurie va avea loc in perioada 25-27 octombrie la Hotel Capitol din Bucuresti.  Evenimentul este organizat de First7, divizia de training a Fundatiei Acorns, cu scopul de a oferi acces la informatie profesionistilor care lucreaza cu copii de 0-6 ani, de a promova si sustine profesia de educator in Romania si de a contribui la imbunatatirea sistemului de invatamant prescolar.
 
Organizatorii isi propun sa ofere acces gratuit la conferinta unui numar de peste 100  de educatori din sistemul de stat, psihologi, pedagogi si coordonatori responsabili cu intocmirea planificarilor pentru activitatile educationale, asistentilor medicali, supraveghetorilor si ingrijitorilor din cresele de stat care interactioneaza si participa la activitatile copiilor.
 
In acest an, tema conferintei este “Educatie cu entuziasm pentru copii fericiti” iar speakerii internationali invitati vor aborda aceasta tematica din unghiuri complementare.

•  Jane Bright lucreaza cu educatori si cu manageri educationali in Marea Britanie, concepand programe care sustin dezvoltarea sistemelor de educatie timpurie.
•  Helen O'Donoghue are o experienta de peste 25 de ani in sisteme educationale internationale. Pozitiile ocupate in Malaezia, China, Vietnam, Franta, Olanda, Oman, Arabia Saudita, Elvetia si Marea Britanie i-au facilitat o vasta experienta multiculturala. Helen a condus doua mari scoli internationale, este pasionata de procesul de invatare a copiilor si de imbunatatirea sistemelor educationale.
•  Shonette Bason Wood este trainer international, educator si mama a sase copii. Intr-un fel, reuseste sa tina totul impreuna, impartasind reteta succesului fanilor ei din intreaga lume. In prezentarile sale, Shonette genereaza emotie, interes, pasiune si dorinta de a crea o cultura educationala puternica si pozitiva de care sa poata beneficia orice organizatie.
•   Mandy Tulloch a fondat Mud Pies in 2009 pentru a promova educatia in natura. De la lansarea sa, Mud Pies a lucrat cu sute de familii, scoli si diverse organizatii precum BBC Scoția, Scottish Natural Heritage, Techfest in September si Universitatea din Aberdeen. Ideea Mud Pies s-a dezvoltat din dragoste pentru natura si dintr-o experienta indelungata in a ajuta copiii sa invete mai multe despre mediul inconjurator.
 
“Prin Conferinta de Educatie Timpurie ne dorim sa oferim cursuri similare celor disponibile pentru profesorii din Europa de Vest si sa cream astfel un nucleu care inspira schimbarea prin informatii si practica. Este nevoie de astfel de initiative pentru ca numarul candidatilor care doresc sa intre in invatamant este in continua scadere iar educatorii existenti au nevoie de strategii adecvate noilor generatii. Pentru anul acesta, am ales tema "Predarea cu entuziasm pentru copii fericiti" pentru ca stim ca un profesor extraordinar este complet implicat in predare iar eforturile sale au un impact asupra modului in care se vor comporta generatiile viitoare. Am invitat traineri care pot acoperi intr-o maniera completa tematica aceasta, pentru ca managementul clasei ar trebui sa se bazeze pe un cumul de abilitati personale si profesionale al educatorului.” Valentina Secara, fondator al Fundatiei Acorns.
 
Educatorii se pot inscrie la conferinta printr-un e-mail la office@first7.ro.

Educatorii din sistemul public beneficiaza de acces gratuit, iar taxa de participare pentru personalul din gradinitele si cresele private este de 240 EUR pentru toate cele 3 zile de eveniment.

Eveniment organizat cu sprijinul Camerei de Comert Romano-Britanica si Camerei de Comert Romano-Olandeza.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!