Sari la conținut

Fotografii superbe. Cum arată alăptarea la sân, în jurul lumii

Vezi gGalerie foto

Cât de mare este lumea aceasta, nu vom şti niciodată! Cât de diferiţi suntem cu toţii, nici atât! Oricât de mult am călători, nu vom reuşi niciodată să vedem lumea şi prin ochii celuilalt, aflat în colţul opus al planetei. Cu toate acestea, sunt miliarde de lucruri care ne unesc: de la cerul aflat deasupra capului, la luna pe care o putem vedea cu toţii, de pe orice continent, la muzică, la hobby-uri.

Dar ce ne uneşte cel mai mult este, probabil, corpul uman, maşinăria perfecta în care te-ai născut tu, în România, şi omul pe care nu l-ai văzut şi nu îl vei vedea niciodată, aflat în capătul opus al lumii. Maşinăria aceasta perfectă care ne permite să nu rămânem singuri pe pământ, care ne dă siguranţa că, de cele mai multe ori, putem lăsa parte din noi pe pământul acesta.

►Citeşte şi O serie fascinantă de fotografii atemporale cu mămici care alăptează. Momentele sunt magice

Şi pentru că vorbim de copii, una dintre imaginile perfecte, în viziunea noastră, este aceea cu mame din jurul lumii care alăptează. Cu mame care, indiferent de culoare, de credinţe, de tradiţii, de obiceiuri, se asigură că omul căruia i-au dat viaţă va trăi. Şi cum altfel, dacă nu hrănindu-l?!

Pentru a înţelege mai bine ce ne mişcă să scriem aceste cuvinte, vă lăsăm să vizualizaţi galeria foto de mai jos.

Bucuraţi-vă de imagini şi nu ezitaţi să daţi click pe ele, pentru a le vedea la dimensiuni maxime! 

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!