Sari la conținut

Francesco Bruno, băiețelul care a stat aproape 3 ani în spital a ajuns, în sfârșit, acasă. „Când s-a născut, medicii ne-au spus că va trăi doar 30 de minute”

Francesco Bruno (2 ani și 10 luni), băiețelul din Chicago, care se luptă cu o afecțiune rară a stat aproape 3 ani în spital. Micuțul a ajuns, în sfârșit, acasă la familia lui.

Născut cu displazie scheletică, afecțiunea genetică i-a afectat oasele și mușchii până la punctul în care băiețelul a trebuit să fie intubat pentru a respira și pentru a fi hrănit. Deși severitatea afecțiunii variază de la copil la copil, aceasta poate provoca creșterea neregulată a brațelor și picioarelor. În cazul lui Francesco, boala i-a afectat în mod specific coastele, ceea ce face dificilă creșterea corectă a plămânilor, potrivit WFLD News.

După aproape 3 ani de stat în spital, micuțul a ajuns, în sfârșit, acasă la familia lui unde l-au așteptat cei șase frați ai săi. Francesco este al doilea copil din familie care s-a născut cu displazie scheletică. Fratele său mai mare a murit de această afecțiune la o săptămână de la naștere.

„Faptul că stăm aici, aproape trei ani mai târziu, să vorbim despre Francesco este deja un miracol în sine, după părerea mea”, a spus tatăl băiețelului, Emanuele Bruno.

Când s-a născut, medicii nu erau optimişti cu privire la progresul lui Francesco.

„Ne-au spus la naștere că va trăi doar 30 de minute”, a spus mama lui Francesco, Priscilla Bruno, pentru CBS News. „Este cu adevărat un miracol că este cu noi astăzi”.

Sursa

Sursa foto


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!