Sari la conținut

Suzeta – ce trebuie să ştii despre ea

Să fii mamă de bebeluş e fără doar şi poate minunat. Cu toate astea, câteodată e tare obositor, frustrant şi greu. De exemplu, chiar acum scriu rândurile astea cu o mână, cealaltă fiind ocupată să o ţină pe Sara care, după mult legănat şi plimbat prin toate camerele, doarme cu poftă…pe mine de mai bine de 2 ore. Să spunem doar că tastatul cu o mână nu e foarte eficient.

Nu e de mirare, deci, că după ore petrecute cu bebeluşii la san, după kilometri întregi parcurşi, după ce au braţele amorţite şi spatele înţepenit de durere toate în încercarea de a-i linişti sau de a-i adormi pe bebeluşi, când nimic nu pare să îi liniştească, uneori mamele apelează la diverse trucuri care să le câştige măcar câteva minute de linişte ca să îşi odihnească corpul şi creierul.

O posibilă soluţie la problemă de mai sus e suzetă. Înainte să cumperi şi să încerci să îi oferi bebeluşului suzeta trebuie însă să înţelegi plusurile şi minusurile cu care vine la pachet.

Avantaje şi dezavantaje

Câteva din motivele pentru care suzeta v-ar putea deveni prietenă:

 • linişteşte bebeluşul şi ajuta la somn – suptul are un efect de calmare dovedit, iar pentru bebeluşii cu o nevoie mai mare de supt după hrănire, o suzetă îi poate ajuta să se relaxeze;
   

 

(…)

Citește mai mult pe cristinaotel.ro!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!


  adevarul.ro