Sari la conținut

Workshop "Pachetul scolarului" + Concus

A inceput scoala si toate mamicile se intreaba ce ar putea reprezenta pachetelul scolarului, astfel incat copilul sa beneficieze de o hrana sanatoasa si satioasa, chiar daca nu are o bucatarie la indemana si mama nu mai este langa el, sa ii pregateasca gustarea.

Pentru a veni in ajutorul mamicilor de scolari reprezentantii Jamie Oliver Food Foundation din Romania au conceput o serie de workshop-uri care au atat o parte practica, cat si una teoretica.

Urmatorul workshop cu tema "Pachetul scolarului" va avea loc la un local recunoscut pentru mancarea sa bio gatita ca acasa: Violeta's Vintage Kitchen & Bistro. Sunteti asteptate, atat mamicile cat si copiii, in data de 28 septembrie la ora 10 in strada Ionescu Gion nr 9, pe calea Calarasi-Unirii, langa benzinaria Mol. Pretul unui atelier este de 150 ron/persoana (include participarea la workshop si mic dejun eco de la ferme romanesti). Durata este de 2 ore si se poate prelungi in functie de discutiile ulterioare. Pentru inscriere puteti scrie pe adresa de email foodrevolutionromania@gmail.com.



Ceea ce ne readuce la CONCURSUL nostru: una dintre cititoarele noastre poate castiga o participare gratuita la workshop-ul din 28 septembrie.

Ce trebuie sa faceti:

Lasati un comentariu la articol in care sa scrieti mancarea favorita a copilului vostru, plus reteta de preparare. In acest fel, mai multe cititoare vor beneficia in urma experientei voastre.

Castigatoarea va fi anuntata pe site, in aceasta pagina, in data de 26 septembrie.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!