Sari la conținut
Alina CÎȚĂ- ȚIBREA

Alina CÎȚĂ- ȚIBREA

www.mamamag.ro

Despre Alina CÎȚĂ- ȚIBREA

Descriere:

Sunt arhitect de profesie (meserie pe care o practic în continuare, cu drag), cu o pasiune pentru gătit, fotografiat și scris.

Deşi m-am apucat de bucătăreală de nevoie, în perioada studenției, n-a durat mult până să descopăr că îmi place la nebunie și că mă relaxează enorm. De atunci o fac zilnic, aproape fără excepție.

În adolescență, văzând-o pe mama, n-aș fi zis niciodată că o să petrec ore în șir în bucătărie cum facea ea. Dar, uite că, ce e scris in materialul genetic, e sfânt.

Am gătit pentru prieteni, soț, familie și, mai nou, pentru bebeluș și copil. De fapt, micuțul nostru a fost cel datorită căruia m-am decis, în aprilie 2016, să fac un blog cu rețete pentru copii autodiversificați.

Îmi doream să inspir și să ofer sprijin părinților care voiau să aplice principiile BLW sau ale autodiversificării la ei în familie. Ideea era să fie totul simplu, sănătos, accesibil, rapid, ușor de urmat și aplicat.

Ador să gătesc împreună cu cel mic, să îl las să exploreze texturi, culori, arome, să își exerseze motricitatea fină, să capete încredere în forțele proprii, să se simtă responsabilizat și independent.

Îmi mai place să creez rețete, să improvizez cu ce am prin frigider, să fac poze, multe poze, la tot ce prepar, iar apoi să devorăm cu toții bunătățile obținute.

Cine gătește bine și reușește să strângă în felul acesta lumea laolată, cred că are o super-putere. Faptul că cei mici mănâncă la masă, alături de cei dragi, este un element cheie în relaționarea sănătoasă a acestora cu mâncarea.

Mi-aș dori ca blogul Mamamag să inspire cât mai mulți părinți să gătească sănătos alături de copiii lor, să privească totul ca pe un mod de relaxare și de a petrece timp de calitate în familie.


Articole Alina CÎȚĂ- ȚIBREA

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!