Sari la conținut

Adda, mesaj emoționant despre femei și mame: “Această postare e pentru voi, femeile din aceeași barcă cu mine. Care sunteți pentru familie!”

Vezi gGalerie foto

La 7 ani de la nuntă, Adda a împărtășit cu fanii ei de pe Facebook ce presupune pentru ea căsnicia. Artista a vorbit despre sacrificiile pe care le fac femeile căsătorite, în special femeile care au devenit mame.

“7 ani de la nunta. Nu o sa umflu baloane si nu o sa dau cu confetii. Vreau doar prin aceasta postare sa cinstesc femeia. In special femeia casatorita. Femeia care a jurat in fata lui Dumnezeu sa se dedice familiei. Si sa ma cinstesc pe mine! Care am jurat sa ma dedic trup si suflet. Aveam 24 de ani, iar in pantecul meu era Alexutu, care dadea din picioare de-mi rupea ficatii si vezica. Eram speriata ca un copil si nu stiam ce implica nici casnicia si nici ce inseamna sa fii mama. Stiam doar ca iubesc din tot sufletul si imi doream sa fiu bine si sa fac bine. Am aflat apoi ca viata de familie este un carousel. Imi venea sa fug in lume uneori si sa urlu in padure cu lupii, dar nu am avut de ales decat sa raman si sa repar tot ce se strica. Sa o iau din nou si din nou de la capat. Din iubire si pentru iubire. Sa fii mama, artist, nevasta. Iubita, amanta si menajera. Sa fii sexy, business si creativa. Sa pui hainele la dunga si in degrade in sifonier si sa faci si versuri pe care sa le cante toata tara e o provocare. Tin minte, inainte de un concert, cand era Alex de cateva luni, m-am ambitionat sa-i schimb eu pampersul si a facut pipi pe mine. Ma simteam vinovata ca sunt o mama rea. Ca am inceput concertele la 3 saptamani dupa ce am nascut. Unii mi-au zis ca sunt o mama denaturata. Dar portofelul in care mai erau doar 200 de lei imi zicea: trebuie lapte praf! Asa ca m-am dus sa cant, cu pipi in par. Ca sa fie lapte praf. Sa fie bine. Sa fie familia bine.

Asa ca aceasta postare e pentru voi, femeile din aceeasi barca cu mine. Care sunteti pentru familie! Care nu aveti cea mai smechera geanta dar aveti un aragaz super. Si un frigider smecher. Si o casa in care miroase a iubire! Ar trebui sa bem toate un pahar de vin, impreuna. Sa ne imbatam si sa ne dam cate o medalie! Ca o meritam!”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au o relație de aproape 10 ani și o căsnicie de 7 ani.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!