Sari la conținut

Adela Popescu, fără copii în Thailanda. Ce le-a spus, ca să poată pleca singură la Radu

Adela Popescu nu a mai rezistat departe de soțul ei, plecat în Thailanda deja de câteva săptămâni, așa că s-a urcat în avion și s-a dus după el, lăsându-i acasă pe cei trei copilași. Cum a reușit acest lucru?! Iată ce a povestit ea:

„Pe copii cu o săptămână înainte am început să îi pregătesc. Am început spunându-le că merg să îl ajut pe tata să aducă cadourile și am terminat fiind sinceră: mama și tata vor să petreacă timp împreună pentru că le e dor unul de altul. Au părut că înțeleg. Mi-am luat un bagaj modest. Preocuparea mea a fost să fac cât mai multe chestii cu copii înainte să plec. Îmi era dor de ei cu ei lângă mine. Ciudat sentiment. Am plecat de acasă la 7:30. Nu voiam să se trezească copiii înainte de teama unei scene. Așa că m-am îmbrăcat practic pe hol.:)”, a scris actrița în secțiunea Story, pe contul ei de Instagram.

Actrița a mai povestit că, spre deosebire de anii trecuți, în care i-a luat cu ea și pe cei mici, acum a vrut să se bucure în liniște de timpul cu soțul ei, declarând chiar că nu are nicio urmă de vinovăție.  

Noi o felicităm! E tare bine să petreci timp fără copii, din când în când!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!