Sari la conținut

Adela Popescu, Paștele în familie, la Șușani. „În niciun an nu mă gândesc unde să facem Paștele să fie frumos” - Galerie foto

Vezi gGalerie foto

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) sunt împreună de aproape un deceniu, timp în care nu doar că se cuceresc permanent unul pe celălalt ci ne cuceresc și pe noi, urmăritorii lor: au împreună trei băieței absolut superbi, petrec cu toții vacanțele peste mări și țări și se pot mândri cu cariere demne de invidiat.

Mai mult, ceea ce apreciem cel mai mult la ei este că și-au păstrat modestia și naturalețea: iubesc să își petreacă vacanțele la țară, alături de familie și de prieteni. Exact așa au procedat și acum, cu ocazia sărbătorilor de Paște. Cei doi porumbei, împreună cu cei trei prinți, au fost prezenți la Șușani, ciocnind ouă pe deal, alături de cei dragi. Adela a postat pe contul său de Instagram fotografii cu toți membrii familiei și cu prietenii, dezvăluindu-ne o atmosferă extrem de caldă, plină de bucurie.

În niciun an nu mă gândesc unde să facem Paștele să fie frumos. Pentru noi Paștele e aici. Cu familia și oameni pe care nu îi vedem aproape niciodată în timpul anului dar alaturi de care am crescut. Sunt legături unice. Și ne îmbrăcăm frumos și umplem coșurile cu pește, brânză, cozonac, carne la garniță, oua roșii, vin și plecăm la biserica, a scris Adela în dreptul imaginilor.

Sfințește preotul bucatele, povestim cu vecinii, facem poze cu biserica în spate apoi ne întoarcem acasă. Tragem un pui de somn, bem o cafea și apoi plecam pe deal. În același loc de ani de zile. Jucăm fotbal, facem grătar, ne prinde ploaia, alergăm spre casa unde terminăm cozonacul. Și tot așa. Nu am imagini mai frumoase decât ale voastre. Doar sentimentul de recunoștință că încă ieșim toți la numărătoare… Căci ce este mai important de atât? Paște fericit alături de cei dragi inimii voastre!, a încheiat actrița.

Frumoasă familie, ce să mai...
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!