Sari la conținut

Adela Popescu, „mamă rea”, în viziunea unuia dintre copiii ei. De ce i s-a spus acest lucru

Vezi gGalerie foto

Adela Popescu, mamă de trei băieți mici și ștrengari, este adesea prezentă în mediul online, reușind să îți țină fanii la curent cu viața ei deloc monotonă.

De curând, actrița a postat o poveste în Instastory, dezvăluind o întâmplare care a amuzat-o teribil.  Alexandru, băiatul ei ce mare, a numit-o „mamă rea”. Motivul? Că nu îi face ziua în Japonia!

Mai exact, Alexandru i-a spus Adelei că tocmai i-a ruinat cel mai mare vis, acela de a-și petrece ziua de naștere în Japonia, alături de colegii de clasă. În spirit de glumă, mămica nu a putut decât să accepte că, pentru moment, „prietenia” cu băiețelul ei a luat sfârșit.

„Am vrut să vă spun că în seara asta am stricat prietenia cu Alexandru. „Mi-ai stricat cel mai frumos vis al meu. Voiam să îmi fac și eu ziua de naștere cu toți colegii mei în Japonia.” Ce mamă rea”, a scris Adela Popescu pe Instastory.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au împreună 3 copii, pe Alexandru – 6 ani, Andrei – 4 ani și Adrian – 1.5 ani. Așa cum este și firesc, cei mici sunt tare năstrușnici, reușind întotdeauna să își lase părinții fără cuvinte.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!