Sari la conținut

Adelina Pestriţu a devenit mămică. Prima fotografie cu micuţa şi cu proaspătul tătic

Vineri, 3 august 2018, Adelina Pestrițu a născut o fetiță, care va purta numele de Zenaida Maria.

Astazi s-a nascut minunea noastra, Zenaida-Maria! Sentimente si trairi de nedescris. Familia noastra este în extaz pentru venirea micuţei pe lume, a scris Adelina în dreptul fotografiei în care a fost surpinsă pe patul de spital, înconjurată de baloane, ţinându-şi în braţe puiul, în timp ce îşi atinge tandru soţul.

Cu câteva ore înainte de a naște, vedeta a mai făcut publică o imagine pe o rețea de socializare, de la clinica unde a dat naștere. „Ziua Z(en) a sosit!?? Fiți lângă mine" a scris Adelina, în dreptul fotografiei.

„Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva sechele', mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră”,  a mai povestit vedeta.

Adelina Pestritu și Virgil Steblea formează un cuplu din primăvara anului trecut, însă au decis să păstreze discreția până la începutul acestui an.

Articole relationate
Eu te-am făcut, eu te iubesc

Eu te-am făcut, eu te iubesc

Eu te-am făcut, eu te omor, auzi? – cuvintele care mi-au zgâriat nu doar urechea, ci şi inima, ieri , într-un magazin de haine pentru copii. Ce se întâmplase? Un...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti