Sari la conținut

Adelina Pestriţu a devenit mămică. Prima fotografie cu micuţa şi cu proaspătul tătic

Vineri, 3 august 2018, Adelina Pestrițu a născut o fetiță, care va purta numele de Zenaida Maria.

Astazi s-a nascut minunea noastra, Zenaida-Maria! Sentimente si trairi de nedescris. Familia noastra este în extaz pentru venirea micuţei pe lume, a scris Adelina în dreptul fotografiei în care a fost surpinsă pe patul de spital, înconjurată de baloane, ţinându-şi în braţe puiul, în timp ce îşi atinge tandru soţul.

Cu câteva ore înainte de a naște, vedeta a mai făcut publică o imagine pe o rețea de socializare, de la clinica unde a dat naștere. „Ziua Z(en) a sosit!?? Fiți lângă mine" a scris Adelina, în dreptul fotografiei.

„Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva sechele', mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră”,  a mai povestit vedeta.

Adelina Pestritu și Virgil Steblea formează un cuplu din primăvara anului trecut, însă au decis să păstreze discreția până la începutul acestui an.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!