Sari la conținut

Cabral și Adela Popescu, afectați de Uraganul Fiona: “am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate…”

Cabral și Adela Popescu, împreună cu familiile lor, se află încă în Republica Dominicană, unde filmează pentru un show de televiziune. Deși pare că sunt de invidiat, pentru că petrec atât de mult timp în Paradis, lucrurile nu stau chiar așa: vremea nefavorabilă le face mari probleme! Se pare că locul în care sunt cazați prezentatorii, alături de familiile lor, a fost destul de grav afectat de Uraganul Fiona.

"Curentul e oprit de 30 de ore.
Apa la fel.
Dar e apă pe jos prin toată casa.
Cumva e simpatic, mă simt ca-n anii 80 în Berceni. Doar că acum urlă de nebuni Tiago și  Namiko și nu bate niciun sensibil în țeavă.
Bine măcar că telefonia mobilă și netul mobil merg cam 3 minute la fiecare 40 de minute... probabil pornesc oamenii un generator la stâlpul de GSM.
Și ce vedeți în imagine este candela manufacturată de Cătălin Neamțu după planurile primite de la bunica dânsului, strașnică femeie!", a scris Cabral astăzi, pe pagina de Facebook.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore… A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă”, a scris Cabral ieri.
“Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță. Experiență intensă, da ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag… Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă', a continuat el.

Mai mult, și soțul Adelei Popescu a descris experiența ca una plină de frică, dar a ținut să precizeze că toată lumea este bine.
„Noaptea trecută s-a întâmplat asta. Fiona, sub toate formele ei, a ajuns și aici, în Republica Dominicană, după prăpădul din Puerto Rico. Un zgomot și o frică cumplite. Noi…eu, Adela Popescu, Cabral, Andreea Ibacka, copiii noștri, suntem bine, dar aproape de toti ceilalți”, a scris prezentatorul pe rețelele de socializare.

Să le urăm tuturor sănătate și să se întoarcă bine acasă!
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!