Sari la conținut

CONCURS: Castiga 2 invitatii duble la piesa “Un lup, o capra si trei iezi”

Pe 13 februarie, de la ora 11.00, la Teatrul Excelsior se joaca piesa “Un lup, o capra si trei iezi”, un spectacol al Teatrului Ion Creanga pentru copii peste 5 ani. Participa la concursul nostru si poti castiga 2 invitatii duble.

Punerea in scena a povestii lui Creanga sub forma unei comedii muzicale interactive, cu dans si cuplete pline de aluzii contemporane familiare copiilor, doreste sa fie atractiva pentru publicul de azi. Astfel, Lupul isi canta partitura pe ritm dance, Iezii fac primii pasi in premergator, Capra merge pe trotineta, Fierarul foloseste un instrumentar modern de subtiere a glasului.

Prin procedeul de teatru in teatru -o poveste inclusa in alta poveste- spectatorii urmaresc, pe langa povestea lupului, a caprei si a iezilor, si povestea producerii spectacolului. Povestitorul din cartile de povesti, este, in lumea teatrului, regizorul, cel care dirijeaza toate elementele scenei. El decide asupra continutului piesei, distribuie si indruma actorii, da un rol si semnificatie decorului si costumelor concepute de scenograf, introduce pasajele muzicale create de compozitor.

UN LUP, O CAPRA SI TREI IEZI
Sambata, 13.02, ora 11.00
Spectacol gazduit de Teatrul Excelsior

de Monica Patriciu, dupa Ion Creanga
Un spectacol pentru copii peste 5 ani
Durata: 50 de minute
Regia: Cornel Todea
Scenografia: Viaceslav Vutcariov
Muzica: Eduard Petru Jighirgiu
Coregrafia: Pastorel Ionescu

CONCURS: Castiga o invitatie dubla la spectacolul “Un lup, o capra si trei iezi”, care se va juca pe 13 februarie la Teatrul Excelsior

Lasa un comentariu in aceasta pagina si spune-ne care este cea mai frumoasa piesa de teatru pentru copii.

Castigatorii, doi la numar, vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org, vineri dimineata, 12 februarie, si vor fi anuntati atat pe site cat si pe adresa de email cu ajutorul careia s-au inscris la concurs.

Bafta!:)

UPDATE: Castigatorii concursului nostru sunt crina si PRISECARU Mirela. Felicitari!

 

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter
Life.ro

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

Evenimente Bucureşti