Sari la conținut

CONCURS! Câștigă o invitație la cel mai nou spectacol marca Zurli, „Animale colorate”

Cel mai nou spectacol al Găștii Zurli - „Animale colorate” - se joacă pe 8 mai, la București, la Teatrul de pe Lipscani. Poți câștiga o invitație pentru tine și copilul tău dacă participi la concursul nostru.

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Teodora! Felicitări!

Despre ce este vorba în „Animale colorate”? Fetița Zurli și prietenii ei iubesc animăluțele și au grijă de ele. Le plimbă, le piaptănă, le hrănesc, se joacă cu ele. Așa că Tanti Prezentatoarea le dăruiește doi prieteni noi: cățelușul Tașu și cățelușa Tașa. Tura Vura – Vrăjitoarea cea caraghioasă este invidioasă pe noii prieteni ai Găștii Zurli și îi necăjește pe căței. Le aruncă apa, le fură mâncarea, le ascunde jucăriile și în cele din urmă îl prinde pe Cățelul Tașu și îl închide într-o cușcă. La rugămințile cățelușei Tașa și ajutați de Zâna Bună, Gașca Zurli pleacă în căutarea cățelului și îl găsesc în cele din urmă și îl eliberează. Ca să fie iertată Vrăjitoarea trebuie să se joace cu cățeii și să se împrietenească cu ei.

Un spectacol original marca Zurli semnat de Mirela Retegan – femeia care a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

Poți câștiga o invitație pentru tine și copilul tău dacă participi la concursul nostru. Ce trebuie să faci? Lasă un comentariu în această pagină si spune-ne care este animalul din pluș de care prichindelul tău nu se desparte și ce culoare are acesta.

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți cu ajutorul random.org, vineri dimineața, 6 mai, și va fi anunțat atât pe site cât și pe adresa de email cu ajutorul căreia s-a înscris la concurs.

Baftă!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!