Sari la conținut

CONCURS! Câștigă o invitație la Magic Show Fantasmio

Pe 3 decembrie, copiii și părinții sunt așteptați la Magic Show Fantasmio. Show-ul va fi susținut de cunoscutul magician si iluzionist Bogdan Muntean, fost concurent la Românii au Talent, desemnat Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din România.

UPDATE: Câștigătoarea concursului nostru este Laura Dudau. Felicitări!

Echipa BluParty și Bogdan Muntean le pregătesc copiilor un spectacol interactiv de magie și iluzionism, plin de trucuri magice captivante, show de lumini și momente pline de mister.

Spectacolul are loc pe 3 decembrie, la Palatul Copiilor din București și va dura o oră, timp în care copiii și părinții vor asista la un show cu iluzionism de calitate. Potrivit pentru copii, dar și pentru adulți, spectacolul Fantasmio va fi plin de clipe de suspans, magie, umor și aplauze.

Mai multe detalii găsești și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Cum poți câștiga o invitație pentru 2 persoane la spectacolul “Magic Show Fantasmio”?

Ca să intri în posesia ei trebuie să îți faci cont pe suntmamica.ro. Cum? O poți face din home page, în dreapta paginii, unde apare câmpul “Autentificare / Cont nou”.
Important: De asemenea, te rugăm să lași un comentariu în această pagină în care să ne scrii care este personajul preferat al prichindelului tău. Te poți înscrie în concursul nostru până pe 1 decembrie. Câștigătorul va fi desemnat pe 2 decembrie, dimineața, prin tragere la sorți cu ajutorul random.org.

Multă baftă!

Articole relationate
Și cum, doar atât le-ai luat?

Și cum, doar atât le-ai luat?

Azi am primit de 3 ori această întrebare de la câteva persoane surprinse de ce le-a adus Moșul copiilor mei: o carte de povești pentru fiecare, un ou kinder (la care...

Comentarii facebook
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!