Sari la conținut

CONCURS! Câștigă o invitație la spectacolul “Sorcova Zurli” la Palatul Național al Copiilor

În premieră, Sorcova Zurli este prima sorcovă îmbrăcată sub forma unui spectacol original și va avea loc pe data de 3 decembrie, la Palatul Național al Copiilor, de la 11:00, 15:00 și 18:00. Astfel, în pragul venirii lui Moș Niculae, vă așteaptă un spectacol plin de culoare și veselie, alături de binecunoscutele personaje din Gașca Zurli, toate acestea în spiritul sărbătorilor de iarnă! Poți câștiga și tu o invitație la acest spectacol dacă participi la concursul nostru!

UPDATE: Câștigătoarea concursului nostru este Cristiana Gheorghiță. Felicitări!

Fetița Zurli, Truli, Clopoțel, Zdrăngănel, Yuppi și alte personaje din Gașca Zurli vă așteaptă pentru a fi primii care spun anul acesta ,,Sorcovaaaa, veselaaaaaa!” sau și mai bine, "Sorcova cu sclipiiiiici!". Când? Pe 3 decembrie, la Palatul Național al Copiilor din București, de la 11:00, 15:00 și 18:00.

Cum poți câștiga o invitație pentru 2 persoane la spectacolul “Sorcova Zurli”?

Ca să intri în posesia ei trebuie să îți faci cont pe suntmamica.ro. Cum? O poți face din home page, în dreapta paginii, unde apare câmpul “Autentificare / Cont nou”. 
Important: De asemenea, te rugăm să lași un comentariu în această pagină în care să ne scrii care este colindul preferat al prichindelului tău. Te poți înscrie în concursul nostru până pe 30 noiembrie. Câștigătorul va fi desemnat pe 1 decembrie, dimineața, prin tragere la sorți cu ajutorul random.org.

Multă baftă!

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!