Sari la conținut

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au împlinit 20 de ani de relație. Ce bilanț au făcut

Vezi gGalerie foto

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Ieri (23.05.2023), cei doi au împlinit 20 de ani de relație, prilej cu care au sărbătorit, alături de micuții lor.

Pentru a sărbători, cei doi au ales să meargă la film, alături de cei doi copii ai lor. Actrița a postat pe contul ei imagini de la aniversare și a și transmis un mesaj emoționant, în care a menționat și câteva dintre realizările făcute împreună cu partenerul ei, ca un fel de bilanț al celor 2 decenii petrecute împreună.

„În caz că vă întrebați ce e cu lumânările acelea, aflați că azi Radu și cu mine am împlinit 20 de ani de relație!
După acești 20 de ani avem 2 copii minunați, o casă de la 1900 pe care am renovat-o cu greu, o alta în Viscri pe care am salvat-o de la prăbușire, avem o „căsuță pe roți” cu care am campat în cele mai inedite locuri, avem filmele la care am lucrat împreună și la care ținem enorm, avem zeci de călătorii în toată lumea asta, dar și multe alte visuri împreună. Și nu mai vorbesc câte amintiri superbe! La mulți ani nouă!

P.S. Am sărbătorit cu o ieșire la film în 4, iar apoi ne-am chinuit să infigem cele 2 lumânări într-o înghețată, în oraș. Noroc că oamenii sunt săritori în astfel de situații și ne-au ajutat cu aceste fotografii drăguțe, real impresionați de așa o aniversare.”

Dana și Radu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La Bloc”, unde Radu Dragomir a fost unul dintre regizori. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Pe lângă relația lor de cuplu, cei doi colaborează și pe plan profesional. Actrița a jucat rolul principal în filmul „Mo”, alături de Mădălina Craiu și Răzvan Vasilescu, peliculă care a fost regizată de Radu Dragomir și care a avut ca sursă de inspirație un caz mediatizat din presă, despre un profesor universitar care și-a agresat sexual o studentă.

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!