Sari la conținut

Fotografie impresionantă: un bebeluş de-abia născut a fost fotografiat cu steriletul mamei în mână

Există o vorbă care spune că, dacă vrei să îl amuzi pe Dumnezeu, trebuie doar să îi aminteşti ce planuri ţi-ai făcut. Şi dacă există  o imagine în lumea aceasta care să ne transmită acest mesaj, atunci cu siguranţă fotografia de mai sus este aleasa.

Un copilaş a fost fotografiat ţinând în mână steriletul mamei lui, la doar câteva clipe după ce a ieşit din burtică.

În condițiile în care steriletul, sau dispozitivul intrauterin (DIU), este considerat a fi una dintre cele mai folosite metode contraceptive la nivel mondial, cu o eficiență de până la 99%, se pare că micuțul Dexter, bebelușul din imagine, a venit pe lume să ne reamintească tuturor că nu putem decide întotdeauna dacă vrem sau nu să aducem pe lume o nouă viaţă.

►Citeşte şi Aproape totul despre sterilet

Lucy Hellein, mama lui Dexter, a apelat la sterilet în vara lui 2016. Aşa că nu este de mirare că, în decembrie, atunci când a aflat că este însărcinată, a crezut că nu este altceva decât o glumă de-a medicului.

Zilele trecute ea l-a născut pe Dexter, un băiețel perfect sănătos, care la câteva minute de la venirea sa pe lume a devenit celebru. Motivul e simplu: nu doar că a profitat de şansa de 1 % de a se naşte, dar medicul care l-a adus pe lume a hotărât să-l fotografieze cu steriletul mamei sale în mână, imaginea devenind virală în scurt timp.

Deşi Dexter nu a fost întocmai plănuit, mama sa a declarat că nu regretă absolut deloc naşterea lui. “Familia mea se simtă binecuvântată”, a spus ea.

Sursa: Unilad

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!