Sari la conținut

Fotografii de colecţie: Cum arată la 18 ani primii septupleţi din lume care au supravieţuit

Vezi gGalerie foto

În 1997, viața a doi soți americani din statul Iowa s-a schimbat în totalitate. Kenny şi Bobbie McCaughey aveau pe atunci o fetiță și s-au decis să-și mărească familia. După mai multe tratamente pentru fertilitate, femeia a rămas însărcinată nu cu unul, nu cu doi, ci cu şapte copii. Toți au supraviețuit! Între timp, septupleții McCaughey au împlinit 18 ani.

Kenny şi Bobbie McCaughey din statul american Iowa se consideră cei mai norocoși părinți din lume. Și-au dorit o familie norocoasă și, după ce a apărut pe lume primul lor copil, s-au decis să apeleze la un tratament de fertilizare pentru o nouă sarcină. Totul se întâmpla în 1997, când Bobbie a aflat, cu stupoare, că poartă în pântece 7 suflete. Împreună cu soțul ei, a decis să-I păstreze pe toți 7, chiar dacă medicii care s-au ocupat de ea la acea vreme nu au fost deloc optimişti şi nu au crezut că toţi micuţii vor trăi, potrivit Daily Mail.

Însă norocul a fost de partea lor și pe 19 noiembrie 1997 s-au născut Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan şi Joel. Toți șapte au supraviețuit!
Vestea naşterii septupleţilor a ajuns la vremea respectivă şi la urechile preşedintelui de atunci al SUA, Bill Clinton, care i-a sunat personal pe părinţi ca să-i felicite. Chiar şi celebra Oprah i-a invitat la ea în emisiunea, astfel că povestea lor a ajuns în aproape toate casele americanilor. Mai mult, o mulţime de companii le-au întins o mână de ajutor şi au oferit numeroasei familii bani şi bunuri.

►Citește și Cum arată acum cei mai cunoscuți sextupleți din lume. Poza care a făcut înconjurul lumii, recreată după 6 ani

Între timp, septupleții au ajuns la majorat. Împreună cu părinții lor și sora mai mare au fost invitați în platoul celebrei emisiuni “Today” de la NBC News și au povestit care sunt planurile lor după ce vor absolvi liceul.

Astfel, Brandon va urma o carieră militară; Alexis își dorește să devină educatoare; Natalie – învățătoare; Kenny Jr. vrea să lucreze în construcții; Nathan și Joel vor să devină programatori; Kelsey visează să devină o cântăreață profesionistă.

Între timp, sora cea mare, Mikayla, s-a căsătorit și s-a mutat din casa părintească. Kenny şi Bobbie se tem de momentul în care și ceilalți 7 copii ai lor vor pleca pe drumurile lor, iar ei vor rămâne singuri.

Intră în galeria foto să vezi mai multe poze de colecție cu primii septupleţi din lume care au supravieţuit!

Foto: Facebook

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!