Sari la conținut

Laura Cosoi, despre vacanța cu familia, în Bulgaria: „Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”

Vezi gGalerie foto

Laura Cosoi și familia ei au ales să-și petreacă vacanța, vara aceasta, pe litoralul bulgăresc.

După ce au revenit cu toții acasă, mămica a povestit pe blogul ei personal despre experiența cu copiii, în Bulgaria.

Ea a scris: “Știi vorba „socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg”? Așa s-a întâmplat la noi anul ăsta cu vacanța de vară. Cred că nici nu venise bine primăvara când plănuiam că în vara aceasta să mergem în Bali. Dar, cu cât ne-am apropiat de sezonul concediilor, cu atât ne-am dat seama că intențiile noastre nu se prea asortează cu realitatea. Este adevărat, fetele voiau la mare și n-au nicio vină că, din doi în doi ani, la noi în familie vine barza fix vara. La aceasta s-a mai adăugat că alăptez la cerere și încă mai e nevoie de o perioada „de rodaj”, plus faptul că nu voiam să zburăm prea departe, plus epidemia asta de Covid care văd că reapare când ne e lumea mai dragă. A trebuit să găsim o formulă inteligentă prin care să ne adaptăm situației acesteia destul de complicate și iată că am găsit.

Ne doream așadar o destinație la câteva ore de București, la mare, să aibă plaje aerisite, piscină privata, să stăm la vila, nu în hotel. După ce aam împachetat jumătate de casă am pornit în vacanță! Ar fi trebuit să facem 4 ore jumătate pe drum, dar am făcut 6, pentru că ne-am tot oprit. Așa e cu copii mici, vor ba una, ba alta din portbagaj, le e foame, vor la toaletă, mai opream să și alăptez și tot așa.

Pentru momentul din viață în care suntem acum, resortul pe care l-am ales ni s-a potrivit mănușă. Este în regim ultra all inclusive și ideal pentru o vacanță de familie, mai ales dacă pleci la drum cu copii mici. Noi am avut o vilă la distanță de 100 m de mare și acces liber la o piscină uriașa, care era în comun, dar se întâmplă frecvent să fie absolut goală, fară nimeni altcineva decât familia noastră.”

Laura a avut parte de momente frumoase alături de familia ei în vacanța din Bulgaria, lucru care se poate observa și din fotografiile pe care artista le-a postat pe blogul ei.

► Vezi galeria foto cu imaginile
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!